Over Confidental

Al ruim 13 jaar biedt Confidental Tandartsen complete tandheelkundige zorg voor patiënten van alle leeftijden. Wij streven ernaar om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit. Naast reguliere zorg kunt u bij ons terecht voor esthetische tandheelkunde, mondhygiëne, parodontologie, orthodontie, kindertandheelkunde, endodontologie en implantologie.

De tandheelkundige behandelingen, worden waar nodig uitgevoerd met een behandel microscoop. Dit bevordert de precisie en kwaliteit van uw behandeling.

Ons professionele en enthousiaste team staat te uwer beschikking.

Martijn Groenink Sammels (1965), tandarts en ‘Chef de clinique’

Met zijn veelzijdige en jarenlange ervaring geldt Martijn als een expert op het gebied van tandheelkunde. Yoga is zijn passie en ‘balans’ zijn drijfveer; de meeste voldoening haalt hij uit het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving waarin ruimte is voor groei en ontplooiing, zowel voor het team als voor klanten. Martijn: ‘ik vind het prettig als mensen om mij heen het goed hebben en daarin schuilt ook het fundament van Confidental: samen met Yusuf streef ik ernaar om mensen van de best mogelijke zorg, de mooiste resultaten en de prettigste ervaring te voorzien.’