Confidental Services

Confidental biedt al ruim 13 jaar het complete spectrum aan (esthetische) tandheelkundige zorg op het hoogste niveau. Een team aan specialisten streeft ernaar, om samen met u te zorgen voor een leven lang een gezond en mooi gebit.

Maak een afspraak

Mondhygiëne en Parodontologie

Een goede mondgezondheid is belangrijk voor het gebit, maar ook voor het hele lichaam. Een gezonde mond zorgt voor minder kans op lichamelijke aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, reuma en dementie. Onze mondhygiënist reinigt uw gebit professioneel en legt uit hoe u het gebit schoon, gezond en sterk kunt houden.

De parodontologie richt zich op de steunweefsels van de tanden en kiezen, het kaakbot en het tandvlees. Infecties van het tandvlees en het kaakbot noemt men parodontitis. Als gevolg hiervan kunnen tanden en kiezen los gaan zitten en zelfs verloren gaan. Parodontitis kunt u niet zelf oplossen en wordt verdeeld over meerdere sessies behandeld.

Orthodontie

Een orthodontische behandeling zet de tanden en kiezen ‘recht’, zodat het onder- en bovengebit goed op elkaar passen en er mooi en regelmatig uitzien. De behandeling kan met slotjes en aligners worden uitgevoerd. Aligners zijn plastic bitjes waarmee het gebit wordt recht gezet. Confidental werkt met Sure Smile, een zeer goed en betaalbaar aligner-systeem.

KINDERTANDHEELKUNDE

Het tandartsbezoek is al vanaf jonge leeftijd van groot belang. Zodra uw kind 2,5 à 3 jaar oud is, zal de tandarts het gebit gaan controleren. Kinderen raken vertrouwd met de tandarts door mee te komen op afspraken van hun ouders. Het wisselen van tanden en kiezen begint ongeveer op 6 jarige leeftijd. Dan komen ook de eerste blijvende kiezen door. Aangezien deze kiezen nog kwetsbaar zijn, worden deze vaak voorzien van een beschermlaag of met fluoride behandeld. De Confidental mondhygiënist laat u én uw kind zien hoe je het gebit het beste schoon houdt.

 

Onze bleeksystemen

Iedereen wil graag schone en witte tanden. Een verzorgd gebit is goed voor uw gezondheid, maar geeft ook zelfvertrouwen. Het bleken van uw gebit is veilig en mag alleen worden aangeboden en uitgevoerd bij uw tandarts. Confidental biedt producten voor thuisgebruik of een behandeling in de praktijk.